Meubel favorieten

Moderne vloeren voor in je woning

Geplaatst op

Graag willen we je op de hoogte brengen van de verschillende moderne vloeren die tegenwoordig heel gemakkelijk in je interieur te integreren zijn. Er zijn grofweg drie types die heel erg populair zijn en daarom willen we daar eventjes de nadruk op leggen in deze tekst. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om te kiezen. Elke vloer brengt weer verschillende voordelen met zich mee, dus lees snel verder en ontdek hoe het in elkaar zit.

Gietvloeren hebben een luxe uitstraling 

Veel mensen vinden het leuk om voor een gietvloer te kiezen als ze een nieuwe vloer voor hun interieur willen uitzoeken. Om de hoeveel jaar is het raadzaam om een nieuwe vloer te kiezen omdat deze bijvoorbeeld uit de mode geraakt kan zijn of aanzienlijk versleten waardoor er losse deeltjes in de woning kunnen komen die dan bijvoorbeeld die gevaarlijk zijn voor kinderen. Bij g-vloeren.nl vind je de gietvloeren waar je zeker de nodige voordelen van kan hebben. Dit type vloer positief kan positief uitwerken in jouw interieur; is gemakkelijk schoon te maken met water en zeep en daarbij is het een zeer sterke vloer, deze kan dus tegen een stootje en is geschikt voor starters, al dan niet met jonge kinderen. Omdat de vloer gemaakt is van kunststof kan deze verschillende kleuren hebben. Kunststof is gemakkelijk op kleur te brengen. 

Een laminaatvloer is aantrekkelijk geprijsd 

Wil je een budgetvriendelijke vloer, dan is het zeker goede optie om te gaan voor een laminaatvloer. Deze bestaat uit planken die gemakkelijk te bewerken en te leggen zijn en daarbij is de vloer verkrijgbaar in verschillende versies. Of je nu meer gaat voor een natuurlijke houten kleur of een betonachtige look. Het maakt niet uit, met laminaat is het allemaal mogelijk. Kiezen voor laminaat omdat het duurzaam is en niet al te duur.

Tegelvloer zorgt voor natuurlijke uitstraling 

Houd je van de Scandinavische stijl, dan is het erg leuk om een tegelvloer in je woning te laten realiseren. De Scandinavische stijl is geïnspireerd door de natuur van Scandinavië en je zult dan ook veel natuurlijke materialen erin aantreffen. Denk bijvoorbeeld aan hout of geweien van herten. Een tegelvloer met aardetinten past natuurlijk perfect bij een dergelijke stijl. Binnen de Scandinavische stijl worden natuurlijke elementen gecombineerd met wat wij zouden willen noemen: fluffy design, zoals kussens en leuke kleden op de vloer. 

Vloer is gemakkelijk te reinigen en gaat lang mee omdat het een zeer sterk materiaal is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Laat je inspireren door onze blogs en creëer een supergaaf interieur.

Contactgegevens

Via info @ meubelfavorieten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden