Meubel favorieten

Nieuwe keuken kopen?

Geplaatst op

Een nieuwe keuken aanschaffen is natuurlijk wel één van de leukste dingen om te doen. Het frist je huis vaak weer helemaal op! Je kunt bijvoorbeeld voor een hele nieuwe kleur gaan, vaak zorgt dit al voor een heel ander uiterlijk en kijk op de kamer. Ook is het heerlijk om weer even de kasten leeg te halen en uit te zoeken welke spullen je nou daadwerkelijk nodig hebt en welke je kunt wegdoen om weer meer ruimte te creëren. Ook geeft het de mogelijkheid om je keuken anders in te delen. Misschien liep jij al een poos tegen een bepaalde irritatie op, omdat bijvoorbeeld de bestekbak op een onlogische plek stond. In elk geval genoeg redenen om blij te zijn met de aanschaf van een nieuwe keuken. In deze blog delen we dan ook graag wat leuke snufjes om je keuken van extra luxe en comfort te voorzien.

Amerikaanse koelkast

Toe aan een moderne tint in je keuken? Dan is een goede Amerikaanse koelkast wellicht wel een top keuze voor jou! Een Amerikaanse koelkast is namelijk voorzien van veel handige functies en een ideale indeling. Zo gaat de koelkast open met twee openslaande deuren. Aan de rechterkant vind je de koeling zelf en aan de linkerkant vind je het vriesgedeelte. Uiteraard is de rechter koelkant voorzien van meer ruimte dan het vriesgedeelte, maar is het vriesgedeelte wel weer groter dan een standaard koelkast. Wat ook als erg prettig ervaren wordt is dat je niet steeds hoeft te bukken als je iets uit de vriezer wilt pakken. Meestal zit het vriesvak namelijk onderaan de koelkast bij een standaard model.

Maar dit was nog niet alles! Een Amerikaanse koelkast is ook voorzien van een ijsblokjesmachine aan de buitenkant van de deur. Als je deze aangesloten hebt kun je steeds je borrel of drankje extra verkoelen door simpelweg je glas eronder te zetten om de ijsblokjes op te vangen.

Nadeel: het enige nadeel is wel dat je de koelkast niet kunt inbouwen in de keuken. Door zijn grote en wat andere formaat dan de standaard, en natuurlijk de openslaande deuren zal de koelkast wel echt bedoeld zijn om los naast je keuken te plaatsen.

Quooker

Wil jij je nieuwe keuken van extra comfort voorzien, en ben je een echte theeleut? Dan kan een Quooker haast niet ontbreken in je keuken! Een Quooker is een speciale kraan die binnen enkele seconden kokend heet water kan geven. Het voordeel hiervan is dat je dus sneller klaar zult zijn met bijvoorbeeld het koken, macaroni en pasta’s zijn nog sneller klaar dan voorheen! Ook je kopje thee is zo gezet! 

Wil jij deze luxe producten kopen voor een echte stuntprijs? Bekijk dan snel de mogelijkheden op Elektrowitgoedoutlet.nl.

Gerelateerde berichten

Over ons

Laat je inspireren door onze blogs en creëer een supergaaf interieur.

Contactgegevens

Via info @ meubelfavorieten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden